Împreună facem toamna și mai colorată! Sortimentul nostru oferă fiecărei grădini, terasă sau balcon acel aspect special. O toamnă aurie devine și mai frumoasă chiar și în zilele posomorâte deoarece soiurile și amestecurile noastre pun accent pe culori vesele și plăcute. Totul este în amestec!. „Prietenii toamnei” reprezintă o varietate nesfârșită de posibilități. Cu înfloriri de lungă durată și târzii, soiurile testate garantează un aspect atractiv și colorat până în luna noiembrie. Mai multe informații găsiți în catalog începând cu pagina 2. Pentru producția duo recomandăm combinații în ghivece cu câte un singur butaș de Dianthus și Muehlenbeckia, Helichrysum, Sedum și Ajuga. Acum includem cinci noi varietăți – Twinnis® în sortimentul nostru. Acestea sunt disponibile ca butasi înrădăcinați, cu doi butași per soi: Helichrysum combinat cu Muehlenbeckia, Helichrysum combinat cu Sedum și Ajuga combinat cu Helichrysum (pagina 6). Leontopodium Vroni și soiurile noastre Gentiana din seria Luis aduc sentimentul alpin în casa dumneavoastră (pagina 11). În plus, vă recomandăm, în special, soiul nostru de Echinacea PickUp Pink cu creștere compactă, care este potrivit și pentru ghivece de 12 cm (pagina 29).

Vă prezentăm cu entuziasm noutățile noastre în ierburi decorative: Berni Green și Feather Falls® – două noutăți care nu ar trebui să lipsească din programele „Prietenii toamnei”.

O plantă, rezistentă care va încânta orice fan al ierburilor decorative este Blood Brothers®. Descoperiți și sortimentul nostru de lavandă parfumată și plante aromatice. Sortimentul nostru de Crizanteme oferă culori strălucitoare. Nou-nouțe în sortimentul nostru sunt soiurile rezistente de Helleborus din seria Wintry Wonders, cu creștere uniformă și o gamă largă de culori. Convinge-te!

Rasaduri-crizanteme-si-perene_2022
Deschide Chat
1
Buna ziua!
Pot sa vă ajut cu informații?