Semințe de flori profesionale

Semințe de flori anuale și bienale, semințe de plante perene, semințe de plante aromatice, semințe de legume ornamentale.

BENARY

Catalog semințe de flori Benary 2022-2023

La Benary, suntem diferiți. Îmbrățișăm medii diferite, abilități diferite, istorii diferite și povești de viață diferite. Nu cultivăm doar plante, ci și oameni. Acesta a fost spiritul companiei de aproape 200 de ani – de a găsi angajați calificați care acceptă provocările unei afaceri de familie internaționale cu rădăcini germane.

Citeste tot

Cu o moștenire de șase generații ca afacere de familie, s-ar putea să vă gândiți la Benary ca la o companie veche sau de modă veche … Gândiți-vă din nou. De-a lungul istoriei noastre îndelungate, evenimentele mondiale au jucat un rol semnificativ în necesitatea de a ne reinventa continuu, oferindu-ne spiritul unui start-up multigenerational. În ciuda numeroaselor provocări și tranziții de-a lungul anilor, Benary nu numai că a supraviețuit, ci fiecare obstacol cu care ne-am confruntat ne-a făcut mai puternici, mai buni.
Credem cu tărie în „Puterea semințelor”: sunt ușor de transportat și depozitat. De aceea Benary a fost de la început o companie globală. Primul nostru catalog din 1845 era deja în engleză, franceză și rusă, iar în 1910 mai mult de 50% din semințele noastre erau exportate. Astăzi, exportăm peste 90% din semințe în peste 120 de țări din întreaga lume. De-a lungul anilor, Benary a dezvoltat numeroase mărci de renume mondial precum Nonstop® Begonias, BIG® Begonias, Graffiti® Pentas, Joey® Ptilotus – doar pentru a numi doar câteva. Aceste produse și multe altele sunt oferite cultivatorilor din întreaga lume prin intermediul rețelei noastre extinse de brokeri, distribuitori și reprezentanți de vânzări.
Specii și varietăți recomandate din acest catalog:
• Begonia semperflorens:

catalog de seminte anuale 2024

HEM GENETICS

Catalog semințe de flori Hemzaden 2023-2024

Hem Genetics este o companie olandeza specializata în dezvoltarea de soiuri compacte care nu necesita utilizarea regulatorilor chimici de creștere a plantelor (PGR). Soiurile noastre compacte natural, care vin cu sigla „Low Grow Approved”, nu au deloc nevoie de PGR, ceea ce le face ideale pentru o producție mai durabilă.

Citeste tot

Exemple sunt petuniile noastre pitice Limbo și Mambo, geranium Nano, salvia Reddy și cineraria Quicksilver. Hem Genetics este una dintre puținele companii de reproducere din lume care dezvoltă și comercializează soiuri de plante F1 care rămân în mod natural compacte. Ne-am angajat să creăm astfel de concepte responsabile pentru mediu, întrucât considerăm acest lucru ca un pas important spre a face atât sectorul horticulturii ornamentale, cât și lumea în general mai durabilă.
Specii și varietăți recomandate din acest catalog:

catalog seminte flori hem genetics 2024

FLORANOVA

Catalog seminte flori Floranova 2022-2023

Înființată în Marea Britanie în 1978, Floranova este acum recunoscută ca fiind una dintre cele mai importante companii din lume de producere a semințelor de flori. Portofoliul companiei cuprinde, de asemenea, produse înmulțite vegetativ care sunt autorizate unei rețele de cultivatori.

Citeste tot

Folosind tehnici tradiționale de reproducere, Floranova se angajează să aducă produse noi, de înaltă calitate și frumoase pe piața globală: produse care excelează atât pentru profesioniștii din horticultură, cât și pentru grădinari.
În 2009, a fost formată o entitate corporativă separată pentru a se specializa în ameliorarea, producția și comercializarea semințelor de legume pentru sectorul ornamental. Mai multe informații puteți afla de pe site-ul: www.vegetalis.com.
Specii și varietăți recomandate din acest catalog:

catalog de seminte floranova 2022 2023

CERNY SEEDS

Catalog seminte flori Cerny seeds 2023-2024

Povestea companiei este o poveste a generațiilor de grădinari din familia Černý și dragostea lor pentru flori, persistența și puțin noroc pe parcurs. Compania a fost fondată de Ferdinand Hlaváček (1822–1897) ca afacere horticolă obișnuită în 1859.
În 1896 fiica sa, s-a căsătorit cu František Černý (1865–1925), care fusese 

Citeste tot

pregătit ca grădinar de castel și care chiar lucrase în faimoasele grădini ale baronului Rothschild din Viena. A fost un adevărat maestru al artei aranjamentelor florale.
În 1928, František Černý (1896–1968) și Marie Černá (1903–1987), următoarea generație de grădinari, au început să se specializeze în ameliorarea și producerea semințelor, în special a petuniilor și begoniilor. Primul lor succes a venit în 1934 când a fost introdus soiul original de petunie Karkulka. Au crescut o serie de soiuri convenționale non-hibride și au reușit să câștige recunoaștere în rândul concurenței furnizorilor germani consacrați de semințe. Compania a fost întotdeauna o afacere tipică administrată de o familie, în care generații de grădinari – cultivatori și-au transmis cunoștințele și materialul biologic.
Compania a fost naționalizată în 1960. A devenit parte a întreprinderii de stat Sempra, care a înființat o stație de creștere specializată în petunii și begonii. Lucrările începute în anii 1930 au continuat. Denumirile Jan Černý (1928–1980) și Alenka Černá (1928–2000) sunt asociate cu crearea primelor soiuri hibride de begonia (1959) și petunia (1960). Au reușit treptat să reproducă o gamă largă de soiuri hibride care erau competitive la nivel internațional.
În 1991, afacerea a fost returnată familiei Černý în cadrul restituirii și a continuat să se bazeze cu succes pe tradiția sa din trecut. Un reprezentant al generației următoare, Jan Černý (1957–2016), și-a dedicat, de asemenea, viața cultivării florilor, crescând o gamă de soiuri hibride moderne de begonii și petunii. Cei doi fii ai săi, Jan Černý și Jakub Černý, lucrează în prezent și administrează afacerea.
Echipa de angajați cu experiență, dintre care unii lucrează în companie de mai bine de 25 de ani, este garanția dvs. pentru calitatea înaltă a semințelor produse. Compania este încă o afacere specializată în semințe care produce semințe din soiurile proprii de petunia, begonia, ciclamen și pelargonium. Se concentrează intens asupra ameliorării, iar noile soiuri sunt lansate pe piață practic în fiecare an. Semințele sunt furnizate distribuitorilor, grădinarilor și pasionaților de flori. Majoritatea semințelor produse sunt totuși exportate. Peste 120 de soiuri originale de petunia, begonia, ciclamen, crin și alte soiuri de flori au fost crescute în companie din 1934.
Specii și varietăți recomandate din acest catalog:

catalog seminte flori cerny seeds 2023 2024

Solicită listele de prețuri

Solicită listele de prețuri pentru anuale, crizanteme, cyclamen, crăciunițe și bienale
completând formularul.
Vă vom răspunde în cel mai scurt timp prin email.

rasaduri de flori romania 2024

14 + 6 =

Deschide Chat
1
Buna ziua!
Pot sa vă ajut cu informații?