Despre Noi

Am început activitatea în 2008, timid dar cu pași siguri, promovând produse noi pentru piața din România. În 2010 echipa s-a mărit, iar din 2014 Floraland a devenit o afacere de familie cu un obiectiv clar, să furnizeze produse de calitate și competitive.

Creștem împreună

Abordarea noastră a fost fundamentata după conceptul de a merge personal la sediul clienților noștri, dându-ne astfel seama mult mai bine, de calitatea produselor și nivelul serviciilor necesare pentru a contribui la succesul lor.
Într-o scurta perioada de timp, firma noastră s-a dezvoltat devenind un important distribuitor de material săditor floricol pe piața din România. Ingredientele care au contribuit la aceasta creștere, sunt în esența următoarele: oameni talentați și dedicați muncii lor, produse unice de calitate superioara achiziționate din întreaga Europa, o mare grija pentru asigurarea unui cost eficient producției de plante de calitate și cel mai important, o înțelegere adevărata a pieței competitive de astăzi în care clienții noștri sa prospere.
Ne simțim privilegiați pentru ca lucram îndeaproape cu importanți producători din Europa care se ocupa cu ameliorarea si producerea de semințe și răsaduri de flori.
Compania noastră lucrează constant la construirea de noi parteneriate si consolidarea celor existente deja. Noi am înțeles toate posibilitățile pe care le avem la îndemâna pentru a face fata adversităților cu care se confrunta clienții noștri, pe aceasta piața competitiva.

Din 2008

Calitate de la început până la final. Atribuim o deosebita prioritate calității!

De Ce Noi

13 Ani de Experiență

Experiența de atâția ani ne face un competitor major și influent în piața răsadurilor de flori.

Discount-uri Pentru Comenzi Mari

Discount-uri semnificative pentru clienții cu comenzi mari.

Livrare la Timp

Livrările se fac cu temperatură controlată în maxim 24 de ore de la primirea răsadurilor de flori la noi în depozit.

Deschide Chat
1
Buna ziua!
Pot sa vă ajut cu informații?