Îngrășăminte

Universol, Peters Professional, Osmocote

UNIVERSOL

Produsul etalon pentru îngrășăminte hidrosolubile

Gama conține multe îngrășăminte puternice, care fac fata oricărei situații. Îngrășămintele au o compoziție NPK cu magneziu și microelemente.

Citeste tot

Îngrășămintele au un cod de culoare pentru o utilizare ușoară și conțin sistemul “Bright Solution System”.
Acesta consta în selectarea atenta a ingredientelor care asigura cea mai mare calitate, dar și rezultate bune și un sistem de irigație curat.
Produsele gamei Universol sunt recunoscute pentru fiabilitate și raportul bun calitate-preț.

PETERS PROFESSIONAL

Formule de top pentru plante de top

Datorita formulei de chelare exclusive, M-77, Peters Professional asigura faptul ca substanțele nutritive și microelementele rămân imediat disponibile pentru o nutriție ușoara și rapida. Acest lucru rămâne valabil și în timpul perioadei reci a anului, când plantele sunt supuse unui stres suplimentar.

Citeste tot

M-77 „deblochează” zona de înrădăcinare permițând o creștere clara a capacității de absorbție a substanțelor nutritive.

Peters Professional nu conține săruri precum clor, carbonați sau sulfați. Acest lucru accelerează capacitatea de hrănire și chiar un nivel scăzut de EC.

Indiferent dacă produsele Everris din gama Peters Professional sunt folosite drept îngrășământ de baza sau ca modalitate de a interveni într-o anumita situație, întotdeauna vor asigura un plan complet de fertilizare.

OSMOCOTE

O invenție unică

Peste doua decenii de cercetare și testare în producție, în plus ICL are unul din cele mai stringente controale ale calității, ceea ce vor face ca Osmocote sa elibereze nutrienții exact cum este promis.

Citeste tot

Nutrienții care se eliberează prea repede sau prea încet pot fi detectați după: alegerea produsului, dozei și temperaturii solului (eliberarea creste odată cu creșterea ei și scade cu temperatura).
Plantele utilizează anumiți nutrienți mai mult în funcție pe faza de creștere. Dacă nu alegem îngrășământul corect și care eliberează corect nutrienții planta nu va avea rezultatele așteptate. Întotdeauna alegeți îngrășământul în funcție de tipul culturii, nevoia de fertilizare, durata ciclului de creștere, aplicarea la timp, și corelarea doza/dimensiune ghiveci cu mărimea plantei/condiții atmosferice.

Products and solutions for stronger plants, crops and grass | ICL Specialty Fertilizers

osmocate universal

Tehnologie  îngrășăminte

.

tehnologie ingrasaminte

Solicită listele de prețuri

Solicită listele de prețuri pentru anuale, crizanteme, cyclamen, crăciunițe și bienale
completând formularul.
Vă vom răspunde în cel mai scurt timp prin email.

rasaduri de flori romania 2024

11 + 14 =

Deschide Chat
1
Buna ziua!
Pot sa vă ajut cu informații?